märjama ujulast...

Sport ja sellega seonduv

märjama ujulast...

PostitusPostitas dannir Pühapäev 30 Mär 2008

no nii, mina kui paadunud märjamaa ujulas käija, ei suuda enam oma viha taltsutada. Mida kuradi pärast see vesi ikka nii must on (karvapallid, nahatükid jne.)
Ja kusjuures selle eest küsitakse sellist hinge hinda. Näiteks nädalavahetusel kus ei kehti ültse hommikupoolset soodushinda on pilet puhtalt 50.- kr Sellise hinna juures sooviks paremaid tingimusi puhtusele...

Kuhu siis kõlbab selline asi !!!
dannir

Re: märjama ujulast...

PostitusPostitas matilda Esmaspäev 31 Mär 2008

Nõustun sinu jutuga , sest käin ise väga tihti ujulas ja tihtipeale on mu käe külge jäänud "karvapallikesd" ja see tekitab ikka ebamugavust küll. Pileti hinnad on ka ikka suht kõrged
matilda

PostitusPostitas elanik Esmaspäev 07 Apr 2008

ma arvan, et must ei ole ainult vesi!! samas mida tahtagi, kui suured lihavad naised kisuvad omale riietusruumis trikood selga, sõna otsese mõttes astuvad korraks duši alla ja siis kohe basseini! kusjuures on "õpetussõnad" suurelt seina peal! ei imesta üldse siis mustuse üle! "tuleb kaamerad ka pesuruumi üles panna! ja patustajatelt topelt tasu nõuda!"
elanik

PostitusPostitas tõnn Pühapäev 15 Veebr 2009

Kui mõni ei saa/ei ulatu ennast igaltpoolt pesema, võiks selleks eraldi töölise palgata, kes küürib selliseid :lol:
Või turva seisma panema pesuruumi :roll:
Ma ainult virisen:)
Kasutaja avatar
tõnn
*** (sotsiaalosakonna juhataja)

PostitusPostitas matilda Kolmapäev 25 Mär 2009

Minuarvates võiks ujula teha varem lahti näiteks kella 10 hommikul,täiesti normaalne aeg ,igas teises linnas avatakse ujulad juba hommikul kella seitsmest!!!!! See kell 12 on ikka natuke liiga hilja!!!!!
matilda

PostitusPostitas Külaline Pühapäev 06 Mär 2011

olen harv ujulas käija,aga on olnud selline ebameeldiv kogemus ,kui tulevad jälle need suured mammid on basseini teise otsa nende parfüüm tunda .Kas nad siis käivad enne dussi alt läbi?
Külaline

Mine Sport

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline